Duurzaam impact realiseren

Bij alles wat we doen, kijken we naar de duurzame impact die we met elkaar kunnen realiseren. Het gaat er niet alleen om dat het ontwikkelde plan gerealiseerd wordt, het is minstens zo belangrijk dat het succesvol en toekomstbestendig geëxploiteerd kan worden. Niet voor niets doorlopen we de stappen zoals we ze omschrijven; de koers die we samen kiezen en de zorgvuldige keuzes die we daarin maken, resulteren in een ambitieus maar haalbaar plan.

Duurzaam impact realiseren

Duurzaam ondernemen is élke keuze maken met de lange termijn in het oog. Dit om verspilling te voorkomen. Zo baseren we de keuze van bouwmaterialen bijvoorbeeld op de onderhoudslast. Kijken we naar isolatie en energievoorziening, naar afvalstromen en uitstoot. Maar ook naar gebruik en routing, zodat efficiëntie in personele bezetting ontstaat. We analyseren het gebruik in hoog- en schouderseizoenen om daaromheen een schaalbaar programma te creëren. Want ook in rustigere tijden moet alles immers onderhouden en verwarmd worden. Zo kan jouw recreatiebedrijf een rol gaan spelen in de Sustainable Development Goals van de EU. En dat gaat veel verder dan enkel rekening houden met de ecologische voetafdruk;

Duurzaam bestaansrecht hangt in sterke mate af van klandizie: zonder gasten immers geen inkomsten. Dankzij duidelijke keuzes in doelgroep en identiteit dragen we bij aan een hogere aantrekkingskracht voor jouw unieke recreant. Door met de beleving vervolgens wáár te maken wat je in jouw communicatie belooft, leidt dit tot hogere tevredenheid van zowel je gast, je personeel als jezelf. Deze positieve spiraal heeft een groot effect op herhaalbezoeken, ambassadeurschap, het werven van nieuwe medewerkers en het algehele rendement.

Facet draagt graag bij aan een duurzame toekomstgerichte exploitatie. Als je wilt, blijven we actief betrokken. Wij zetten onze kennis en ervaring in om samen meerwaarde te realiseren, zodat jij als recreatieondernemer in beweging blijft. Zo helpen we recreatieondernemers doorlopend om hun ambities te verwezenlijken. Parken én hun management blijven zo in topvorm en kunnen tegen een stootje. Dat is de impact waar wij voor gaan! Ga je met ons mee?

Inspiratie artikelen