Het team ruimtedenkers

De wereld verandert voortdurend, dus ook de wereld van recreatie. Wil je blijven meedoen in deze wereld, dan móet je in beweging komen, maar ook precies de goede kant op. FACET heeft een belangrijke drijfveer: het optimaal bijdragen aan een vitale recreatieve sector. Maar: It takes two to tango. Daarom kan FACET vooral dáár van toegevoegde waarde zijn en het verschil maken waar de wil is en de bereidheid om te vernieuwen. Recreatieondernemers met ambitie zijn bij FACET aan het juiste adres. FACET analyseert, adviseert, coördineert en realiseert. Altijd met als doel een toekomstbestendige exploitatie.

FACET. RICHTING EN RENDEMENT IN RECREATIE.

Wij zijn FACET. Een team van ruimdenkers in recreatie. We helpen ondernemers in de vrijetijdssector om de volgende stap te zetten in een toekomstbestendige exploitatie. Dat doen we met een uitgebalanceerde cocktail, bestaande uit waardevolle inzichten van buiten de recreatiebranche, gemixt met onze uitvoerige branchekennis. Het resultaat: verfrissende recepten op een bewezen basis.

Effectief ondernemen begint met koers bepalen. Daarom analyseren we de markt, de omgeving, de behoeften én de bestaande situatie. Hierin brengen we betekenisvolle samenhang en we adviseren welke richting het meest effectief is voor de toekomst. Dit wordt vertaald naar een actiegericht plan, waarbij we de impact berekenen.

Gaan we ervoor? Dan kunnen we ook de uitvoering coördineren zodat de transitie -hoe compact of groots deze ook is- effectief wordt gerealiseerd. We zien het als onze missie om de recreatiebranche fit te houden. Daarom helpen we recreatieondernemers doorlopend om hun ambities te verwezenlijken. Dat is geen eenmalige oefening, maar een oneindige beweging. Zo blijven parken én hun management in topvorm en kunnen ze tegen een stootje.

Het team

Bob
Kettering
Johan
Drenth
Annemiek
Schepers
Meike
Baaij
Rob
Schoonenberg
Arjan
Wanders
Sabine
van Andel
Julius
Lueb

Vacatures

Kan ik je verder helpen?

Stel al jouw vragen in een vrijblijvend
gesprek met één van onze adviseurs.

Contact

Bob
Kettering

Strateeg / eigenaar

Ondernemers in de vrijetijdssector begeleiden de volgende stap te zetten naar een toekomstbestendige onderneming, is mijn doel. Ik vraag graag door, om te komen tot de kern. Mijn aanpak kenmerkt in; abstract denken en onderzoek (visie) en dit vertalen naar duidelijke en concrete ingrepen (actie).

Johan
Drenth

Architect / eigenaar

Nieuwe ontwikkelingen signaleren, vooruit kijken, uitzoomen en onderzoeken wat nodig en relevant is voor uw vraag. Dit is waar mijn passie ligt. Verrassen en inspireren met creatieve, functionele concepten en ontwerpen. Toekomstgericht, strategisch en doelgroepgericht.

Annemiek
Schepers

Architect

De recreatiebranche is een dynamische en energieke sector. Iedere opgave, groot of klein, is een unieke puzzel. Ik vind het ontzettend leuk om te onderzoeken welke schakels er ontbreken en welke verbindingen er nog gelegd moeten worden om de recreant een sprankelende ervaring mee te geven. Natuurinclusiviteit en circulair ondernemen vormen voor mij de basis bij ieder ontwerp om te komen tot nieuwe en verrassende inzichten.

Meike
Baaij

Ontwerper

Tijdens het ontwerpen ben ik altijd op zoek naar de ultieme beleving. Mijn doel is om ontwerpen te maken die een ander bijblijven, herinneringen vormen, een nieuwe ervaring betekenen. Met vanzelfsprekend oog voor duurzaamheid, tenslotte gaat een ontwerp tot ver in de toekomst mee!

Rob
Schoonenberg

Projectleider

Ik vertaal visie naar concrete actie, waarbij denken vanuit “total cost of ownership” (TCO) voor mij vanzelfsprekend is. Door mijn brede marktkennis ontwikkel ik op logische wijze een duurzaam en efficiënte vastgoedstrategie.

Arjan
Wanders

BIM Modelleur

Het vertalen van een ontwerp naar een bouwkundig 3D model is mijn vak. Ik houd rekening met de omgeving, de gebruikerservaring, esthetiek en de bouwtechniek. Mijn doel is om de expertises van verschillende bouwpartners te bundelen in een 3D model, om bouwfouten te minimaliseren.

Sabine
van Andel

Landschapsontwerper

Als landschapsontwerper met een passie voor natuur, kijk ik hoe we ervoor kunnen zorgen dat het project opgaat in de omgeving en hoe we de biodiversiteit kunnen verhogen. Het landschap heeft natuurlijk ook recreatieve waarden. Het is mijn doel om alles samen te brengen tot een mooi geheel.

Julius
Lueb

Assistent ontwerper

Tijdens mijn studie Architectural and Building Sciences aan de HAN Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, leer ik efficiënt keuzes te maken en doordachte voorstellen te presenteren. Bij FACET krijg ik de mogelijkheid diverse projecten zelfstandig op te pakken en uit te werken. Ik ga onderzoekend en zeer gestructureerd te werk. Visie vertalen naar concrete ingrepen past mij goed.