Samenwerkingen

Samen kom je verder, zeker in de recreatiewereld. Om relevant te blijven, moet je blijven bewegen. FACET staat klaar om recreatieondernemers te helpen groeien en hun koers te houden. We kijken naar het grote plaatje en geven praktisch advies om jouw bedrijf te laten floreren. Dit doen we niet alleen, maar in nauwe samenwerking met brancheverenigingen en belangenorganisaties. Samen met jou en deze partners maken we slimme keuzes voor de toekomst.

logo wizz

WiZZ

FACET is kennispartner voor WiZZ (Vereniging Werkgevers in Zwembaden en Zwemscholen). Sinds 2016 is FACET aangesloten bij WiZZ om de zwembadbranche te versterken. We merken op dat veel recreatieondernemers problemen ervaren met het onderhoud van hun zwembaden, maar ook het dynamische landschap van wet en regelgeving. De architecten en adviseurs van FACET zijn er om de recreatiebranche en zwembadbranche verder te helpen.

Meer informatie

RECREAD

Naast individuele ondernemers ondersteunen we, als kennispartner van RECREAD de recreatiebranche als geheel met kennisdeling en inspiratiesessies. RECREAD is de brancheorganisatie voor recreatie in België.

Meer informatie
logo RECREAD