Samenwerkingen

Samen kom je verder, zeker in de recreatiewereld. Om relevant te blijven, moet je blijven bewegen. FACET staat klaar om recreatieondernemers te helpen groeien en hun koers te houden. We kijken naar het grote plaatje en geven praktisch advies om jouw bedrijf te laten floreren. Dit doen we niet alleen, maar in nauwe samenwerking met brancheverenigingen en belangenorganisaties. Samen met jou en deze partners maken we slimme keuzes voor de toekomst.

logo wizz

WiZZ

FACET is kennispartner voor WiZZ (Vereniging Werkgevers in Zwembaden en Zwemscholen). Sinds 2016 is FACET aangesloten bij WiZZ om de zwembadbranche te versterken. We merken op dat veel recreatieondernemers problemen ervaren met het onderhoud van hun zwembaden, maar ook het dynamische landschap van wet en regelgeving. De architecten en adviseurs van FACET zijn er om de recreatiebranche en zwembadbranche verder te helpen.

Meer informatie

Vitale Vakantieparken

Vraagstukken als duurzaamheid en natuurinclusiviteit worden steeds groter. Om ondernemers in Gelderland te helpen met het toekomstbestendig maken van hun recreatiepark, is het programma Vitale Vakantieparken opgericht. FACET draagt hieraan bij doormiddel van natuurinclusieve ontwerpen.

Meer informatie
Vitale Vakantieparken Logo
HISWA-RECRON logo

HISWA-RECRON

In de dynamische wereld van recreatie is samenwerking cruciaal voor vooruitgang. Duurzaamheid, innovatie, maar ook samenwerking zijn sleutelwoorden die de koers bepalen voor de toekomst van de sector. In gesprek met Jeffrey Belt, adjunct-directeur bij HISWA-RECRON, gaan we dieper in op de samenwerking tussen zijn organisatie en FACET architecten en adviseurs.

Meer informatie

RECREAD

Het is zowel de missie van FACET als RECREAD, de recreatiebranche in België vitaal en toekomstbestendig te houden. En dit kun je alleen bereiken door kennis te bundelen en te delen. FACET helpt de leden van RECREAD door ondersteuning bij specifieke vraagstukken alsook kennisdeling.

Meer informatie
logo RECREAD