15 februari 2023 5 min.

Strategie abonnement

Om een recreatiebedrijf succesvol te begeleiden naar een toekomstgerichte exploitatie is een duurzame samenwerking met een strategisch adviseur noodzakelijk. De adviseurs van FACET merken op dat de behoefte aan begeleiding op strategisch niveau steeds groter wordt. We begrijpen als geen ander dat het vitaal houden van een recreatiebedrijf een flinke en continue uitdaging is. FACET heeft voor deze behoefte, voor vaste klanten, het strategie abonnement ontwikkeld. Met dit abonnement gaan we als strategie partner jouw recreatiebedrijf duurzaam en structureel begeleiden. We leggen een basis voor de toekomst en ondersteunen jou bij de implementatie van de visie.

Wat is een strategie abonnement?

Het strategie abonnement is een samenwerking tussen het recreatiebedrijf en de strategische adviseurs van FACET. Op basis van samen vastgestelde doelen wordt duurzaam gewerkt aan een toekomstgerichte exploitatie van het recreatiebedrijf. Naast periodieke kennissessies wordt gedurende het jaar actief ingespeeld op vernieuwingen in de branche. Op calamiteiten wordt door de strategie adviseur direct ingespeeld, zodat het recreatiebedrijf wendbaar is en vitaal blijft.

Geen enkele situatie is hetzelfde, we zien het abonnement dan ook als een stukje maatwerk. We behandelen waar jij behoefte aan hebt. Loopt je tegen problemen aan waarvoor je nog niet direct een oplossing paraat hebt? Dan is het abonnement wellicht interessant. Denk hierbij aan de volgende vraagstukken:

  • Hoe moet ik inspelen op veranderingen in de markt?
  • Voldoet de invulling van mijn bedrijf nog wel?
  • Ik zoek een klankbord partner om mijn visie mee te spiegelen?
  • Hoe kan ik mijn exploitatie verbeteren en toekomstbestendig maken?
  • Hoe creëer ik samenhang voor juiste match in doelgroep?

De voordelen van een strategie abonnement

Het afnemen van een strategie abonnement kent velen voordelen. We zetten deze graag voor jou op een rij:

  • Duurzame en continue inspanning aan een toekomstgerichte exploitatie;
  • Periodieke kennissessies;
  • Frisse en heldere blik op vernieuwingen in de branche;
  • 10 jaar aan branchekennis altijd voor jou beschikbaar.

Je wordt door FACET op verschillende manieren tot denken gezet, ze kunnen hele goede vragen stellen. Onze eigen ideeën zijn als basis genomen, FACET maakte daar een uitgewerkt plan van. Maar dan wel vanuit een nóg wijdere, strategischere blik dan dat we zelf hadden. Ze helpen ons buiten de comfort zone te gaan.

Een strategische samenwerking tussen Recreatiepark De Boshoek en FACET

Een recreatiebedrijf die op dit moment een strategie abonnement afneemt, is Recreatiepark de Boshoek. De Boshoek kiest ervoor om samen met FACET impact te maken en vitaal te blijven. “Je wordt door FACET op verschillende manieren tot denken gezet, ze kunnen hele goede vragen stellen. Onze eigen ideeën zijn als basis genomen, FACET maakte daar een uitgewerkt plan van. Maar dan wel vanuit een nóg wijdere, strategischere blik dan dat we zelf hadden. Ze helpen ons buiten de comfort zone te gaan’’, aldus Rick Otter (eigenaar Recreatiepark de Boshoek).

De recreatie specialisten van FACET

Als HISWARECRON-kennispartner volgen we de veranderingen, zodat we je kunnen informeren en begeleiden naar een succesvolle toekomst. Benieuwd hoe de strategisch adviseurs van FACET jouw recreatiebedrijf kunnen inspireren en ondersteunen? Of interesse in een duurzame strategiepartner waarmee je op basis van een strategie abonnement duurzaam kunt samenwerken? We informeren je graag.

Over Johan

Nieuwe ontwikkelingen signaleren, vooruit kijken, uitzoomen en onderzoeken wat nodig en relevant is voor uw vraag. Dit is waar mijn passie ligt. Verrassen en inspireren met creatieve, functionele concepten en ontwerpen. Toekomstgericht, strategisch en doelgroepgericht.