Bedrijfsadvies

Regelmatig worden we gevraagd voor advies betreffende duurzaamheid, circulariteit en innovatie. Het recreatieve gebruik is voor iedereen anders. Hierbij spelen persoonlijke motieven een rol, zoals zichtbaar in o.a. de Leefstijlvinder of het Motivaction model. Voor de bedrijfsadviseur in recreatie is het een vanzelfsprekendheid om vanuit duurzaamheid, circulariteit en innovatie te denken én te ondernemen.

De recreatie bedrijfsadviseur

De adviseurs van FACET helpen je graag gedegen keuzes te maken door het uitbrengen van bedrijfsadvies.

facet recreatie architecten advies

Waarom een externe recreatie bedrijfsadviseur?

Regelmatig komen we bij recreatieondernemers over de vloer en merken we op dat er wordt gewerkt op basis van het principe ‘’dit doen we altijd zo’’. We begrijpen dit heel goed, als ondernemer zit je 365 dagen per jaar in een min of meer gelijk recreatief bedrijfsproces. Het is druk, dus werken we zoals we dat altijd doen. Door deze drukte ontstaat er bedrijfsblindheid en is er geen ruimte om uit te zoomen of strategisch te werken aan jouw recreatiebedrijf.

Het bovenstaande is de voornaamste reden een externe bedrijfsadviseur naar jouw recreatiebedrijf te laten kijken. Ondernemen in jouw recreatiebedrijf gaat namelijk over het organiseren van de dagelijkse werkzaamheden. Dit zijn heel uiteenlopende werkzaamheden. Uitzoomen om strategisch te ondernemen in jouw recreatiebedrijf is er één van en wellicht wel de belangrijkste. Als er geen oog is voor een diepere laag, een laag die gaat over “waarom doen we dit?” of “kan het ook anders?”, dan blijf je doorgaan op dezelfde weg. Dit heeft als groot gevolg dat jouw onderneming actualiteit verliest. Onze adviseurs geven met een frisse blik advies over hoe je actueel kunt blijven en welke bijbehorende stappen je hiervoor moet nemen.

Recreatie strategie abonnement

Liever structureel advies van onze bedrijfsadviseurs? Speciaal voor deze behoefte heeft FACET een recreatie strategie abonnement ontwikkeld

Lees hier meer over hoe dit abonnement jou kan helpen.

De voordelen van bedrijfsadvies voor jouw recreatiebedrijf

Een bedrijfsadviseur voor jouw recreatiebedrijf kent vele voordelen. We zetten deze voordelen graag op een rij:

  • Verkleining van bedrijfsblindheid;
  • Kritisch en eerlijk advies over de huidige situatie;
  • Concreet advies voor verandering gebaseerd op modellen en laatste ontwikkelingen;
  • Advies van adviseurs met meer dan 10 jaar ervaring binnen de recreatiebranche.

De recreatie specialisten van FACET

Als HISWARECRON-kennispartner volgen de recreatieve bedrijfsadviseurs van FACET de veranderingen, zodat ze jou kunnen informeren en begeleiden naar een succesvolle recreatieve toekomst. Benieuwd hoe de bedrijfsadviseurs van FACET jouw recreatiebedrijf kunnen inspireren en ondersteunen? Of interesse in een duurzame strategiepartner waarmee je op basis van een strategie abonnement duurzaam kunt samenwerken? We informeren je graag.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Inspiratie artikelen