Vooruitkijken en kiezen

Wij zijn Facet. Ruimdenkers in recreatie. We helpen ondernemers in de vrijetijdssector om de volgende stap te zetten in een toekomstbestendige exploitatie. Dat doen we met een uitgebalanceerde cocktail van waardevolle inzichten van buiten de recreatiebranche, gemixt met onze uitvoerige branchekennis. Het resultaat: verfrissende recepten op bewezen basis. Kenmerkend voor onze werkwijze is een brede, integrale benadering vanuit verschillende invalshoeken. Met als doel om je te inspireren over de mogelijkheden van je bedrijf en om aan de hand daarvan weloverwogen keuzes te maken.

Vooruitkijken en kiezen

We starten met de positiebepaling. Om te weten waar je naartoe wilt, moet je immers weten waar je vandaan komt en waar je nu staat. We zoomen met je uit en kijken naar het grotere geheel, dus ook jouw omgeving. Op basis van dat perspectief ontwikkelen we een toekomstvisie, die een compleet en helder zicht geeft op een gezonde, toekomstbestendige exploitatie van jouw recreatiebedrijf. Hoever wil je gaan om je doelen te bereiken? Om te veranderen, of om de koers radicaal om te gooien? We werken drie scenario’s uit, waarbij we de lat steeds iets hoger leggen. Vervolgens kiezen we samen de richting voor de toekomst; onze ervaring is dat er méér kan als er een goed plan achter zit.

Facet wil de recreatiebranche op vooruitstrevende en innovatieve manieren helpen om toekomstbestendig te ondernemen. We werken daarom nauw samen met RECRON, de Nederlandse brancheorganisatie voor recreatiebedrijven. Zo kunnen we tijdig vragen en problemen signaleren en landelijk aankaarten. Terwijl je met ons samenwerkt, leveren we een bijdrage aan het verstevigen van de Nederlandse recreatiesector.

gebouwvisie-koningshof

Inspiratie artikelen