11 december 2023 5 min.

FILM VAKANTIEPARK DELFTSE HOUT: een receptie- en sanitairgebouw met luxe hotelsfeer

Al eerder kon je lezen hoe de recreatie architecten van FACET, Vakantiepark Delftse Hout hebben geholpen bij het opzetten van een vernieuwd concept, middels een toekomstvisie en gebouwvisie. Naar volle tevredenheid van Pim Meijkamp (Eigenaar Vakantiepark Delftse Hout), zijn deze visies werkelijkheid geworden. Inmiddels staan er op het terrein een nieuw receptie- en sanitairgebouw, welke de nieuwe koers van het park faciliteren.

Mensen zijn enorm enthousiast over het luxe element, aldus Pim Meijkamp – eigenaar Vakantiepark Delftse Hout

OUDE EN GEDATEERDE GEBOUWEN

Voor Pim Meijkamp was het punt bereikt dat de huidige gebouwen, zoals het centrumgebouw, niet (meer) voldeden aan datgene wat hij wilde uitstralen naar de gast toe. De gebouwen waren te oud en gedateerd. Het was tijd voor een nieuwe koers en een nieuwe visie. In samenwerking met de adviseurs en architecten van FACET is een toekomstvisie ontwikkeld en aansluitend een gebouwvisie.

TIJD VOOR EEN NIEUWE FOCUS: DE REALISATIE VAN EEN NIEUW RECEPTIE- EN SANITAIRGEBOUW

De toekomstvisie en de gebouwvisie gingen hand in hand met de nieuwe focus van Vakantiepark het Delftse Hout: Een touroperator zijn voor de gast.

Deze nieuwe rol vroeg ook om duidelijke vernieuwing op het park. ”Het park wordt daarmee het startpunt voor recreatie en dagactiviteiten. Daarbij is het van belang om de gast te enthousiasmeren voor uitdagende en passende activiteiten in de omgeving. Het is ook belangrijk om als gids te dienen, de gast te ontzorgen en/of zelfs de activiteiten voor de gast te organiseren. Zo is Pim, als ondernemer, meer touroperator voor zijn gast en kan hij zich op het park vooral focussen op een onvergetelijk verblijf”.

Deze vernieuwing voltrok zich onder andere door een nieuw receptie- en sanitairgebouw. De gebouwen worden op dit moment naar grote tevredenheid in gebruik genomen en vormen hiermee de perfecte basis voor een onvergetelijk verblijf. ‘’Mensen zijn enorm enthousiast over het luxe element’’, aldus Pim Meijkamp.

Bekijk de onderstaande video voor het hele verhaal en het prachtige eindresultaat.