FACET architecten & adviseurs

De wereld verandert voortdurend, dus ook de wereld van recreatie. Wil je blijven meedoen in deze wereld, dan móet je in beweging komen, maar ook precies de goede kant op. FACET heeft een belangrijke drijfveer: het optimaal bijdragen aan een vitale recreatieve sector. Maar : It takes two to tango. Daarom kan FACET vooral dáár van toegevoegde waarde zijn en het verschil maken waar de wil is en de bereidheid om te vernieuwen. Recreatieondernemers met ambitie zijn bij FACET aan het juiste adres. FACET analyseert, adviseert, coördineert en realiseert. Altijd met als doel een toekomstbestendige exploitatie.

 

FACET Ruimtedenkers in Recreatie wordt gevormd door de volgende onderdelen :

FACET Innovatie b.v. richt zich met name op nieuwe ontwikkelingen in de markt. FACET Innovatie b.v. doet zelfstandig onderzoek naar deze ontwikkelingen en deelt deze via onze website, via presentaties, via webinars, etc. Daarnaast werkt FACET Innovatie b.v. voor recreatieondernemer op het gebied van Conceptontwikkeling, Innovatie en Strategie. FACET Innovatie b.v. vervaardigt Toekomstvisies, MeerjarenOntwikkelingPlannen en ondersteunt ondernemers in de transitie van hun park.

FACET Architecten en Adviseurs b.v. richt zich met name op de uitvoering van de visie. FACET Architecten en Adviseurs is actief op Ontwerp en Realisatie. FACET Architecten en Adviseurs creëert ontwerpen voor landschap en gebouwen, zorgt voor de bouwkundige uitwerking, begeleidt procedures bij overheden en leidt het bouwteam in de uitvoering.

FACET Vastgoedadvies b.v. richt zich het technisch beheer van recreatiebedrijven (Onderhoud en beheer). FACET Vastgoedadvies b.v. ondersteunt ondernemers met het vervaardigen van meerjarenonderhoudsplanningen, het uitvoeren van gebouwinspecties, en het aansturen van de uitvoering van onderhoudswerken.

 

En deze werkzaamheden doen wij met een gevarieerd team van gepassioneerde professionals, die onder leiding staan van de volgende personen:

Bob Kettering

Als doel heb ik, mijn kennis in recreatie zo breed mogelijk inzetten. Het aandragen van duurzame oplossingen die opdrachtgevers echt vooruit helpen vind ik belangrijk. Open, duurzame en transparante samenwerkingen zijn voor mij van groot belang voor een juiste advisering.

 

Ik ben samen met Johan eigenaar van FACET, en ik houdt me vooral bezig met Conceptontwikkeling, Innovatie en Strategie. Daarnaast ben ik actief op het gebied van Ontwikkeling, Onderhoud en Beheer.

 

LinkedIn

Johan Drenth

Nieuwe ontwikkelingen signaleren, vooruit kijken, uitzoomen en onderzoeken wat nodig en relevant is voor uw vraag. Dit is waar mijn passie ligt. Verrassen en inspireren met creatieve, functionele concepten en ontwerpen. Toekomstgericht, strategisch en doelgroepgericht.

 

Ik ben samen met Bob eigenaar van FACET, en ik houd vooral bezig met Conceptontwikkeling, Innovatie en Strategie. Daarnaast ben ik als architect actief binnen het proces van Ontwerp en Realisatie.

 

LinkedIn

Annemiek Schepers

In ieder ontwerp streef ik er naar een zinnenprikkelend ontwerp te maken, een ontwerp dat leidt tot een plek waar je graag wil zijn en waar je graag terug zou willen komen. Een plek die sprankelend en verrassend aanvoelt en tegelijkertijd heel logisch, duurzaam en verantwoord is.

 

Als (project)architect houd ik me binnen FACET vooral bezig met Ontwerp en Realisatie. Daarnaast ben ik actief binnen het proces van Conceptontwikkeling, Innovatie en Strategie.

 

LinkedIn

Rob Schoonenberg

Ik vertaal visie naar concrete actie, waarbij denken vanuit “total cost of ownership” (TCO) voor mij vanzelfsprekend is. Door mijn brede marktkennis ontwikkel ik op logische wijze een duurzaam en efficiënte vastgoedstrategie.

 

Als projectleider houd ik me binnen FACET vooral bezig met vastgoedstrategie (Beheer en onderhoud). Daarnaast ben ik actief binnen het proces van Ontwerp en Realisatie.

 

LinkedIn

Julius Lueb

Hetgeen waar ik veel waarde aan hecht is creatieve vrijheid, dit is iets wat de recreatiebranche biedt. Daarnaast vind ik het leuk om nieuwe kennis op te doen, deze kennis te benutten om oplossingen te vinden en resultaten te behalen om zo elk project en elke opdrachtgever te verrijken.

 

Als tekenaar houd ik me binnen FACET vooral bezig met uitwerking van projecten binnen het proces van Ontwerp en Realisatie.

 

LinkedIn

FACET groeit!

Daarom zijn altijd op zoek naar versterking van ons team met leergierige en enthousiaste mensen, die met ons aan uitdagende projecten willen werken. Is dit wat jij wilt, bekijk dan hier onze actuele vacatures.

Bekijk hier onze vacatures en stageplaatsen...

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op!

FACET architecten & adviseurs BV – Ruimtedenkers in Recreatie

Bloemenweg 5   |   7011 AH Gaanderen | 0315 – 237 075   |   info@facet-aa.nl

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.