FACET architecten & adviseurs

De wereld verandert voortdurend, dus ook de wereld van recreatie. Wil je blijven meedoen in deze wereld, dan móet je in beweging komen, maar ook precies de goede kant op. FACET heeft een belangrijke drijfveer: het optimaal bijdragen aan een vitale recreatieve sector. Maar : It takes two to tango. Daarom kan FACET vooral dáár van toegevoegde waarde zijn en het verschil maken waar de wil is en de bereidheid om te vernieuwen. Recreatieondernemers met ambitie zijn bij FACET aan het juiste adres. FACET analyseert, adviseert, coördineert en realiseert. Altijd met als doel een toekomstbestendige exploitatie.

 

FACET Ruimtedenkers in Recreatie wordt gevormd door de volgende onderdelen :

FACET Innovatie b.v. richt zich met name op nieuwe ontwikkelingen in de markt. FACET Innovatie b.v. doet zelfstandig onderzoek naar deze ontwikkelingen en deelt deze via onze website, via presentaties, via webinars, etc. Daarnaast werkt FACET Innovatie b.v. voor recreatieondernemer op het gebied van Conceptontwikkeling, Innovatie en Strategie. FACET Innovatie b.v. vervaardigt Toekomstvisies, MeerjarenOntwikkelingPlannen en ondersteunt ondernemers in de transitie van hun park.

FACET Architecten en Adviseurs b.v. richt zich met name op de uitvoering van de visie. FACET Architecten en Adviseurs is actief op Ontwerp en Realisatie. FACET Architecten en Adviseurs creëert ontwerpen voor landschap en gebouwen, zorgt voor de bouwkundige uitwerking, begeleidt procedures bij overheden en leidt het bouwteam in de uitvoering.

FACET Vastgoedadvies b.v. richt zich het technisch beheer van recreatiebedrijven (Onderhoud en beheer). FACET Vastgoedadvies b.v. ondersteunt ondernemers met het vervaardigen van meerjarenonderhoudsplanningen, het uitvoeren van gebouwinspecties, en het aansturen van de uitvoering van onderhoudswerken.

 

En deze werkzaamheden doen wij met een gevarieerd team van gepassioneerde professionals, die onder leiding staan van de volgende personen:

Bob Kettering

Ondernemers in de vrijetijdssector begeleiden de volgende stap te zetten naar een toekomstbestendige onderneming, is mijn doel. Ik vraag graag door, om te komen tot de kern. Mijn aanpak kenmerkt in; abstract denken en onderzoek (visie) en dit vertalen naar duidelijke en concrete ingrepen (actie).

 

Als strateeg houd ik me binnen FACET vooral bezig met Conceptontwikkeling, Innovatie en Strategie. Daarnaast ben ik actief op het gebied van Ontwikkeling, Onderhoud en Beheer.

 

LinkedIn

Johan Drenth

Nieuwe ontwikkelingen signaleren, vooruit kijken, uitzoomen en onderzoeken wat nodig en relevant is voor uw vraag. Dit is waar mijn passie ligt. Verrassen en inspireren met creatieve, functionele concepten en ontwerpen. Toekomstgericht, strategisch en doelgroepgericht.

 

Als architect houd ik me binnen FACET vooral bezig met Conceptontwikkeling, Innovatie en Strategie. Daarnaast ben ik actief binnen het proces van Ontwerp en Realisatie.

 

LinkedIn

Annemiek Schepers

In ieder ontwerp streef ik er naar een zinnenprikkelend ontwerp te maken, een ontwerp dat leidt tot een plek waar je graag wil zijn en waar je graag terug zou willen komen. Een plek die sprankelend en verrassend aanvoelt en tegelijkertijd heel logisch, duurzaam en verantwoord is.

 

Als (project)architect houd ik me binnen FACET vooral bezig met Ontwerp en Realisatie. Daarnaast ben ik actief op het gebied van Conceptontwikkeling, Innovatie en Strategie.

 

LinkedIn

Rob Schoonenberg

Ik vertaal visie naar concrete actie, waarbij denken vanuit “total cost of ownership” (TCO) voor mij vanzelfsprekend is. Door mijn brede marktkennis ontwikkel ik op logische wijze een duurzaam en efficiënte vastgoedstrategie.

 

 

Als projectleider houd ik me binnen FACET vooral bezig met vastgoedstrategie (Beheer en onderhoud). Daarnaast ben ik actief binnen het proces van Ontwerp en Realisatie.

 

LinkedIn

Arjan Wanders

Het vertalen van een ontwerp naar een bouwkundig 3D model is mijn vak. Ik houd rekening met de omgeving, de gebruikerservaring, esthetiek en de bouwtechniek. Mijn doel is om de expertises van verschillende bouwpartners te bundelen in een 3D model, om bouwfouten te minimaliseren.

 

Als BIM modelleur houd ik me voor FACET vooral bezig met het maken van een bouwkundig 3D model binnen het proces van Ontwerp en Realisatie.

 

 

 

LinkedIn

Meike Baaij

Tijdens het ontwerpen ben ik altijd op zoek naar de ultieme beleving. Mijn doel is om ontwerpen te maken die een ander bijblijven, herinneringen vormen, een nieuwe ervaring betekenen. Met vanzelfsprekend oog voor duurzaamheid, tenslotte gaat een ontwerp tot ver in de toekomst mee!

 

Als ontwerper houd ik me binnen FACET vooral bezig met uitwerking van projecten binnen het proces van Ontwerp en Realisatie.

 

 

 

LinkedIn

Martin Maassen

Als verbinder ga ik graag met recreatieondernemers in gesprek over hun toekomst. Om samen de volgende stap te zetten. Daarnaast begeleid ik de ondernemers in de verschillende procedures om draagvlak te krijgen bij overheden en belangenorganisaties.

 

Als strateeg houd ik me binnen FACET vooral bezig met Conceptontwikkeling, Innovatie en Strategie.

 

LinkedIn

FACET groeit!

Daarom zijn altijd op zoek naar versterking van ons team met leergierige en enthousiaste mensen, die met ons aan uitdagende projecten willen werken. Is dit wat jij wilt, bekijk dan hier onze actuele vacatures.

Bekijk hier onze vacatures en stageplaatsen...

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op!

FACET architecten & adviseurs BV – Ruimtedenkers in Recreatie

Bloemenweg 5   |   7011 AH Gaanderen | 0315 – 237 075   |   info@facet-aa.nl

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.