FACET

Vacature (assistent-)ontwerper / architect

Werken aan de vormgeving van complexe projecten in de recreatiebranche? Lees dan snel verder…

De recreatiesector in Nederland groeit. Het is de ambitie van onze opdrachtgevers om voorop te lopen in deze groei. Dit vraagt vaak een andere benadering van de sector. Een innovatieve benadering! Onze rol hierin is om onze opdrachtgevers te inspireren, uit te dagen en voor te gaan in een duurzame toekomst.

Daar kun jij samen met ons een steentje aan bijdragen!…

Waarom FACET?

Ter indicatie, wij werken voor 100% in de recreatieve sector, we zijn dan ook altijd bezig met vakantie! Als ‘kennispartner’ van de brancheorganisatie RECRON zijn wij toonaangevend in de recreatiebranche.

Momenteel werken we bijvoorbeeld aan een aantal toekomstvisies voor recreatiebedrijven als geheel, ontwikkelen we een overdekt zwembad met wellness faciliteiten en werken aan een complete vernieuwing van een vakantiepark met nieuwe woning, receptie/kantoor en sanitairgebouw. Voor de toekomst gaan we aan de slag met vernieuwing en verbouw van een aantal hoofdgebouwen op recreatiebedrijven. Stuk voor stuk omvangrijke projecten, waarbij we voorop blijven lopen met antwoord geven op duurzame vraagstukken.

Daarnaast doen wij doorgaand onderzoek naar thema’s als ‘het vakantiepark van de toekomst’ of ‘het kampeergedrag van pubers’. Landelijk geven we hierover presentaties om de branche te voeden met trends, innovaties en visie.

Grootste uitdaging?

Het ondersteunen van recreatieondernemers gaat verder dan het maken van een ontwerp of tekeningen. Het gaat om het signaleren van trend en ontwikkelingen en afwegen hoe deze aspecten op een duurzame wijze van belang kunnen zijn voor onze opdrachtgever. Van eerste visie tot de concrete uitwerking van gebouwen. Dit is een complex samenspel van verschillende eisen en randvoorwaarden.

We zijn in de afgelopen jaren sterk gegroeid naar onze huidige omvang. En die groei lijkt zich nog voort te zetten. Maar hoe zorgen we ervoor dat we FACET verder versterken? Of hoe ontwikkelen we trends voor de toekomst? Of hoe vertalen we onze visie naar unieke ontwerpen? Of hoe zorgen we ervoor dat ons team goed in balans is?

Wat ga je doen?

Je gaat werken aan uiteenlopende projecten, op zowel landschappelijke schaal als op de schaal van het gebouw. Je vindt het leuk om uiteenlopende ontwerpoplossingen uit te denken en werkt (begeleid) aan projecten in de verschillende fases van initiatief tot uitwerking. De projectomvang is groot, complex en vraagt van jou een abstract denkvermogen. Hierbij zoek je actief de samenwerking met de overige teamleden. Je bent zelf in grote mate verantwoordelijk voor de projecten waaraan je werkt en je wordt begeleid (gecoached) door onze senior-projectleiders. Je houdt relevante wet- en regelgeving bij en je wilt je verdiepen in tekensoftware en illustratieprogramma’s.

Jouw werk vindt voornamelijk plaats in ons kantoor in Gaanderen, maar je zult ook met enige regelmaat vergaderingen bijwonen, samen met één van de senior-projectleiders.

 

3 redenen, waarom dit (n)iets voor jou is?

+ Omdat je momenteel met veel plezier een opleiding tot architect volgt of deze wellicht zojuist hebt afgerond en je ervaring hebt, als bijvoorbeeld Assistent-ontwerper.
+ Omdat je een nieuwe werkplek zoekt met leuke collega’s binnen een platte organisatie.
+ Omdat je dan altijd met vakantie bezig bent!

Omdat je niet houdt van het inleven en vastbijten in een of meerdere project(en).
Omdat je denkt dat iedere recreant (en daarmee iedere project) hetzelfde is.
Omdat je niet aan complexe en uitdagende projecten wilt werken.

Wat krijg je bij FACET

Een zachte landing. Een nieuwe werkomgeving betekent, dat je jezelf veel nieuwe dingen eigen moet maken. Dat is erg interessant, maar dit zijn ook veel nieuwe indrukken. Om je goed thuis te voelen bij FACET, krijg je de tijd, die nodig is om ons werkveld, ons werk, onze methodiek en natuurlijk jouw collega’s te leren kennen.

Natuurlijk ook geld… Natuurlijk werk je niet voor niets. Samen bepalen we jouw salaris op basis van de CAO Architectenbranche. Uiteraard zijn daarbij ook vakantiedagen (inspiratie!), kilometervergoeding en pensioenvoorziening conform CAO geregeld.

Persoonlijke aandacht. Werken vult over het algemeen een belangrijk deel van jouw ‘vrije’ tijd. Daarom vinden we het belangrijk dat je voldoende mogelijkheden hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Belangrijk hierbij is een goede balans tussen werk en privé. Part-time dienstverband is bij ons daarom niet ongebruikelijk.

Hebben we jouw interesse gewekt?

Neem snel contact met ons op via telefoon (0315-237 075) of via mail om een afspraak te maken voor een gesprek. Dan laten wij jou zien waarom werken bij FACET uitdagend en inspirerend is.

Een gastvrije groet,

Bob Kettering
Johan Drenth