FACET architecten & adviseurs

Subsidieregeling Impuls Zeeland voor doorontwikkeling vrijetijdssector

Impuls Zeeland

Als ondernemer in de vrijetijdssector weet u dat het uitbouwen van een innovatief idee niet altijd gemakkelijk of rendabel is. Om ondernemers als u daarbij te helpen, zijn er diverse fondsen, regelingen en vouchers waar u beroep op kunt doen. Voor ondernemers in Zeeland biedt Impuls Zeeland daarbij een uitkomst. Zij bieden in verschillende gemeentes innovatievouchers aan, die bedoeld zijn voor het doorontwikkelen van het bedrijf.  

In opdracht van Provincie Zeeland versterkt Impuls ondernemend Zeeland. Dit doen zij door innovatieve ondernemers of startups een helpende hand te bieden met financiering, groei en huisvesting. Zo kunnen ondernemers niet alleen sneller van start gaan, maar is de kans op succes en groei ook groter. Hiervoor biedt Impuls Zeeland diverse fondsen, regelingen en vouchers aan. Waaronder de innovatievouchers voor de doorontwikkeling van de vrijetijdssector. Met de vouchers wil Impuls de concurrentiepositie van Zeeland als toeristische bestemming versterken. 

Innovatievoucher Impuls Zeeland: hoe werkt het?

Voor het aanvragen van een voucher dient u zich aan te melden voor een intakegesprek. Daarvoor kunt u terecht op de innovatievoucher pagina van Impuls Zeeland. Een voucher aanvragen is mogelijk in de gemeente Noord-Beveland, Schouwen-Duiveland, Tholen en Veere. Gemeente Schouwen-Duiveland stelt ook extra vouchers beschikbaar voor verduurzaming en circulariteit. De uiteindelijke voorwaarden voor aanvraag en het budget verschillen per gemeente. 

Na het aanvragen van de voucher bekijkt Impuls Zeeland via een intakegesprek naar uw innovatievraag of idee. Op basis van het gesprek kennen ze een voucher of maatwerkadvies toe. De voucher kunt u gebruiken voor het inschakelen van externe expertise. Daarbij is het belangrijk dat het een kwaliteitsverbetering voor uw bedrijf oplevert. 

Naast deze vouchers is het mogelijk om maatwerkadvies te krijgen. Hiervoor wordt een team van meerdere specialisten ingezet. Zij komen bij u langs voor het ontwikkelen van een integraal advies, met als resultaat een samenhangend kwaliteitsplan. 

Innovatieve en duurzame toekomstvisie

U hebt u aangemeld en krijgt een innovatievoucher toegewezen. Goed nieuws! Maar hoe nu verder? Mogelijk heeft u al genoeg innovatieve ideeën voor (het verduurzamen van) uw recreatiepark. Maar weet u ook hoe u die ideeën moet vertalen naar een toekomstgerichte exploitatie? Daarbij helpen de specialisten van FACET u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Door: FACET