FACET architecten & adviseurs

De volgende stap…

Wij zijn FACET. Een team van ruimdenkers in recreatie. We helpen ondernemers in de vrijetijdssector om de volgende stap te zetten in een toekomstbestendige exploitatie. Dat doen we met een uitgebalanceerde cocktail, bestaande uit waardevolle inzichten van buiten de recreatiebranche, gemixt met onze uitvoerige branchekennis. Het resultaat : verfrissende recepten op een bewezen basis.

Effectief ondernemen begint met koers bepalen. Daarom analyseren we de markt, de omgeving, de behoeften én de bestaande situatie. Hierin brengen we betekenisvolle samenhang en adviseren we welke richting het meest effectief is voor de toekomst. Dit wordt vertaald naar een actiegericht plan, waarbij we de impact berekenen.

Gaan we ervoor? Dan kunnen we ook de procedures begeleiden en de uitvoering coördineren zodat de transitie – hoe compact of groots deze ook is – effectief wordt gerealiseerd.

Wij zien het als onze missie om de recreatiebranche fit te houden. Recreatieondernemers doorlopend te helpen bij het verwezenlijken van hun ambities. Als oneindige beweging. We helpen u de volgende stap te zetten, met als doel een toekomstbestendige exploitatie.

HET BELANG VAN SAMENHANG

De recreatie verandert. Trends als digitalisering en technologisering nemen een steeds groter aandeel in ons leven. De wijze van communiceren verandert, als ook de verhouding tussen werk en vrije tijd. Work-life-balance. Er zal steeds meer tijd ontstaan voor recreatie. Het opladen van de eigen batterij.

Maar het ultieme ‘opladen’ is echter voor iedereen anders. Uw gast kiest bewuster naar de vorm van recreatie waar hij/zij op dat moment juist behoefte aan heeft.

Geïnteresseerd in meer?...