FACET

Informatiecentrum Renkums Beekdal

advies informatiecentrum beekdal

Verbouw informatiecentrum Renkums Beekdal

Het Renkums Beekdal verbindt de Veluwe met de uiterwaarden van de Rijn. Een prachtig natuurgebied, dat onlangs in oude luister is hersteld. Als startpunt voor het beleven van dit natuurgebied was een nieuw informatiecentrum gewenst.

Naast de opdrachtgever zijn er een aantal organisaties, die gebruik maken van de locatie. In een intensieve samenwerking hebben we de belangen van alle partijen helder gemaakt. Op deze wijze ontstond draagvlak en enthousiasme bij alle gebruikers.

Het resultaat is een uitgebalanceerd ontwerp van het centrum, waarin niet alleen de verschillende gebruikers samen komen, maar waar ook een evenwichtig balans ontstaat tussen oud en nieuw, duurzaam materiaalgebruik en energiezuinigheid.