FACET architecten & adviseurs

Open Sollicitatie

FACET groeit! Hoewel wij momenteel geen urgente vacatures hebben, verwachten wij in de toekomst ons bureau te kunnen uitbreiden. We zijn dan ook altijd op zoek naar enthousiaste nieuwkomers in ons team. Samen met ons kun je werken aan verschillende projecten op het gebied van conceptontwikkeling, architectuur, bouwkunde, projectmanagement en beheer.

Inspirerende, multidisciplinaire projecten.

Bij ons geen standaard woningbouw. FACET is toonaangevend architect en adviseur voor de recreatie-sector in Nederland en België. Bij ons kun je werken aan inspirerende en uitdagende projecten, die zich kenmerken zich door multidisciplinaire aanpak. Onze projecten variëren van het maken van toekomstvisies & landschappelijke inrichtingsplannen tot de architectuur van overdekte zwembaden, centrumgebouwen, horecagebouwen, etc.

Niets is vanzelfsprekend.

En hokjes bestaan niet. Onze houding kenmerkt zich door een open onderzoekende werkwijze, waarbij we altijd de dialoog en de discussie aangaan. Binnen het bureau en met onze opdrachtgever of andere partners in het proces. Ook jij kunt hier onderdeel van uit maken!

Jouw persoonlijke groei vormt voor ons de rode draad.

Wij bieden een inspirerende stageplek, als onderdeel van een platte organisatie, één team. Je werkt mee aan verschillende projecten, op gebied van ontwerp, bouwkunde èn recreatie, waarbij je  een grote mate van zelfstandigheid krijgt. Wij begeleiden je intensief en regelmatig. Samen gaan we op zoek naar jouw kwaliteiten en passies. Je krijgt de ruimte, verantwoordelijkheid en het vertrouwen om jezelf te leren kennen. En vooral om jezelf verder te ontwikkelen in onze professionele, veelzijdige omgeving. Dit vereist van jou natuurlijk wel een zelfstandige mentaliteit en een resultaatgerichte aanpak.

Is dit wat jij wilt?

Wacht dan niet en neem nu direct contact op met Johan Drenth of Bob Kettering, via 0315-237 075 of stuur een e-mail naar info@facet-aa.nl.

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.