FACET architecten & adviseurs

Investeren na Corona – Webinar Impuls Zeeland

investeren corona vrijetijdssector

Impuls Zeeland heeft in het najaar van 2020, samen met Toeristische Ondernemend Zeeland (TOZ), een nieuw aanjaag- en stimuleringsprogramma geïntroduceerd voor innovatie in de recreatieve sector. Dit aanjaagprogramma kent 3 speerpunten : inspiratie, ondersteuning en financiering.

Voor inspiratie heeft Impuls Zeeland een inspiratieagenda samen gesteld, met webinars over verschillende thema’s als de Regionale Energie Strategie (RES) en de mogelijkheden voor energiebesparende toepassingen, circulariteit, kustvisie, digitalisering. U kunt zelf meedoen aan live webinars, of u kunt webinars weer terugkijken.

Voor ondersteuning van individuele ondernemers biedt Impuls Zeeland innovatievouchers. Met deze innovatievouchers kan extern advies gedeeltelijk worden gefinancierd. Daarnaast kan een expertmeeting met meerdere adviseurs worden aangevraagd.

Het laatste onderdeel betreft de ondersteuning van de branche door middel van financiering. Het Fonds Verblijfsrecreatie Zeeland wil ondernemers stimuleren (meer) te investeren in duurzaamheid en vitaliteit van hun bedrijf.

De aftrap : Waar moet ik nu in investeren tijdens corona in de vrijetijdssector?

2 september was de aftrap van het nieuwe aanjaag- en stimuleringsprogramma, met de eerste webinar “Waar moet ik nu in investeren?”, oftewel investeren tijdens corona in de vrijetijdssector. Met als gasten :

De webinar stond onder leiding van Ludo Snijders (programmamanager Toeristische Ondernemend Zeeland). De inleiding werd gedaan door Dick van der Velde, gedeputeerde Provincie Zeeland.

Door: FACET