FACET architecten & adviseurs

HIRB+ Subsidie Noord-Holland

Inzetten op innovatie? Recreatieondernemer en gevestigd in Noord-Holland? Schrijf u dan nu in voor de HIRB+ subsidie. Deze innovatievoucher heeft een waarde van maximaal €12.500 en geeft de mogelijkheid voor bedrijfsinnovatie binnen de toeristische sector. De subsidie biedt de mogelijkheid voor verduurzaming, toekomstgerichte exploitatie en voor groeistrategie.

De HIRB+ In het kort

De provincie Noord-Holland heeft geld uitgetrokken voor de revitalisering van de
verblijfsrecreatieve sector om deze toekomstbestendig te maken en houden. De subsidie kan dus worden gebruikt voor onderzoek of planvorming ten behoeve van
kwaliteitsverbetering en onderzoek of planvorming ten behoeve van verduurzaming.


Eigenaren, exploitanten en VvE’s van campings of vakantieparken kunnen de HIRB+ subsidie aanvragen. Om in aanmerking te komen moet de toeristische recreatieve verhuur centraal staan binnen het bedrijf. Er moeten dan minimaal 40 plekken of huisjes aanwezig zijn.

De HIRB+ subsidie vergoed 50% van de noodzakelijke kosten tot een maximum van
€12.500,-. De provincie heeft een totaal van €100.000 uitgetrokken voor deze
subsidieregeling. Deze subsidie staat open vanaf sinds 15 februari 2022, 09:00 uur tot en met 29 december 2022, 17:00 uur.

Wat kan FACET betekenen met betrekking tot de HIRB+ subsidie

Bij FACET zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van krachtige recreatieconcepten. Concepten die enerzijds bijdragen aan een innovatieve en toekomstgerichte exploitatie en anderzijds kunnen rekenen op draagvlak. Zowel binnen de eigen organisatie, als politiek. Bent u op zoek naar een specialist voor het besteden van uw HIRB+ subsidie? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Bij FACET werken we namelijk aan innovatie en toekomstgericht ondernemen. Dit vraagt om een andere kijk op de mogelijkheden. Af van de gebaande paden. Om uit te kunnen zoomen, uw blik te verruimen en visie te ontwikkelen. Maar daarna weer met de voeten op de grond te komen. Om te werken aan concrete, schaalbare en haalbare ingrepen. Dit doen we o.a. door een scherpe duiding van de identiteit van de onderneming, aandacht voor een passende groeistrategie, inzicht in de productlevenscyclus en kennis van trends en ontwikkelingen.

Meer weten over deze subsidie of deze subsidie aanvragen? Kijk dan op de website van de gemeente Noord-Holland. FACET kan u ondersteunen bij het maken van een passend plan voor de revitalisering van uw recreatie onderneming die past binnen de kaders van deze subsidieregeling. Meer weten? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

Door: FACET