FACET architecten & adviseurs

EEN FRISSE BLIK OP RECREATIE EN VRIJE TIJD…

Leisure Leefstijlen

FACET is een jong, innovatief bureau, met brede basis, gespecialiseerd in recreatie. Met een frisse blik kijken we naar alle aspecten rondom de ruimtelijke vertaling van recreatie en vrije tijd. We zijn Recron TOP-adviseur en één van de vier, door Recron gecertificeerde adviseurs in Leisure Leefstijlen. We hebben we kennis van de branche, weten wat er leeft, kunnen ons inleven in uw doelgroep en dit optimaal vertalen naar uw park.

 

Leisure Leefstijlen

FACET ruimtedenkers in recreatie is één van de vier door Recron gecertificeerde bureaus in Leisure Leefstijlen. Wij richten ons niet (alleen) gericht op abstracte, bedrijfsmatige cijfers, maar vooral op de ruimtelijke vertaling van de leefstijlen. Dit betekent, dat we met u meedenken in de primaire vraag voor het doorontwikkelen van uw park, namelijk: Wie is uw doelgroep en wat betekent dat voor uw park?

Onze aanpak met Leisure Leefstijlen richt zich in de basis op 3 factoren:

Uw huidige doelgroep

Wat is uw huidige doelgroep? Waarom komt deze bij u? Hoe vindt hij/zij uw bedrijf? En wat vindt hij/zij ervan? Kortom, het is altijd belangrijk om uw doelgroep goed in beeld te hebben. Daarnaast is het belangrijk om te zien of het park (nog wel) voldoende past bij de doelgroep.

 

Uw doelgroep voor de toekomst

Net als iedere ander persoon, maakt u als recreatieondernemer een ontwikkeling door. Daardoor kan het zijn dat uw doelgroep niet meer bij u past. De mentaliteit verschilt te veel, of u beleeft gewoonweg weinig plezier aan het werken met deze mensen. Op zich helemaal niet erg, maar dat betekent dat er voor de toekomst iets moet veranderen…

 

Productvernieuwing

Stilstand is achteruitgang. Wanneer u te weinig vernieuwt, dan zal uw huidige doelgroep uw park verlaten. Ook uw gast wil graag worden verrast. Al is het soms maar met iets heel kleins. Kortom, productvernieuwing is van wezenlijk belang voor uw bedrijf. Wij adviseren u in een juiste productvernieuwing voor u, uw gast en uw bedrijf.

 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

 

Door: Johan Drenth