FACET architecten & adviseurs
7 December 2018

FACET wint Glow Award!

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 7 december 2018, tevens de 45ste verjaardag van Jong RECRON, reikte de voorzitter van Jong RECRON de Glow Award 2018 uit.

Wij zijn trots dat we bekend mogen maken dat FACET deze prijs heeft gewonnen!

 

De Glow Award wordt jaarlijks uitgereikt door Jong RECRON aan een persoon/personen of bedrijf die Jong RECRON inspireert tot goed ondernemerschap. “Bob en Johan hebben de leden van Jong RECRON geïnspireerd en bijgestaan met zoveel kennis, advies en ideeën over met name het thema bedrijfsopvolging. Een thema dat de leden van Jong RECRON, als ondernemers van morgen, allen aangaat. Wij zijn er allemaal zoveel wijzer van geworden! Bob en Johan zijn enthousiast, hebben veel geduld en hebben er zoveel tijd ingestopt en … hebben alles belangeloos gedaan! Zij verdienen echt de Glow Award!”, aldus Hotze Richter.

FACET & RECRON

Wij zijn als adviseur en architect zeer betrokken bij de recreatiesector. In november hebben wij onze betrokkenheid bij de recreatiebranche nog eens versterkt door Kennispartner te worden van RECRON. Ook zijn wij gevraagd om invulling te geven aan het verjaardagscadeau voor Jong RECRON in de vorm van een masterclass over toekomstgericht ondernemen. Deze masterclass zal worden gegeven in het centrumgebouw op Recreatiepark De Koningshof in Rijnsburg. Hierover later meer informatie.

Reactie Bob & Johan

“We richten ons voor 100% op de recreatiebranche. Daar ligt onze kracht en daar worden we gelukkig van. Het delen van kennis vinden wij daarbij vanzelfsprekend, het voeden en inspireren maakt de branche als geheel sterker. Het ontvangen van de GLOW-award was niet verwacht, maar zien wij als een groot compliment!”