FACET architecten & adviseurs

De wereld verandert voortdurend, dus ook de wereld van recreatie. Wil je blijven meedoen in deze wereld, dan móet je in beweging komen, maar ook precies de goede kant op.

FACET heeft een belangrijke drijfveer: het optimaal bijdragen aan een vitale recreatieve sector. Maar : It takes two to tango.
Daarom kan FACET vooral dáár van toegevoegde waarde zijn en het verschil maken waar de wil is en de bereidheid om te vernieuwen. Recreatieondernemers met ambitie zijn bij FACET aan het juiste adres. FACET analyseert, adviseert, coördineert en realiseert. Altijd met als doel een toekomstbestendige exploitatie.

En dat doen wij met een gevarieerd team van gepassioneerde professionals.

Bob Kettering

Als doel heb ik, mijn kennis in recreatie zo breed mogelijk inzetten. Het aandragen van duurzame oplossingen die opdrachtgevers echt vooruit helpen vind ik belangrijk. Open, duurzame en transparante samenwerkingen zijn voor mij van groot belang voor een juiste advisering.

 

Ik ben adviseur en samen met Johan eigenaar van FACET.

LinkedIn

Johan Drenth

Nieuwe ontwikkelingen signaleren, vooruit kijken, uitzoomen en onderzoeken wat nodig en relevant is voor uw vraag. Dit is waar mijn passie ligt. Verrassen en inspireren met creatieve, functionele concepten en ontwerpen. Toekomstgericht, strategisch en doelgroepgericht.

 

Ik ben architect en samen met Bob eigenaar van FACET.

LinkedIn

Annemiek Schepers

In ieder ontwerp streef ik er naar een zinnenprikkelend ontwerp te maken, een ontwerp dat leidt tot een plek waar je graag wil zijn en waar je graag terug zou willen komen. Een plek die sprankelend en verrassend aanvoelt en tegelijkertijd heel logisch, duurzaam en verantwoord is.

 

Ik ben als (project)architect onderdeel van FACET.

LinkedIn

Martijn Kaandorp

De impact van gebouwen op het welzijn van de gebruiker is enorm, Ik zie het dan ook als uitdaging om gedurende het gehele proces (van schets tot detail) de gebruiker centraal te stellen en met zorg de behoeftes van de gebruiker te vertalen naar een concreet gebouw.

 

 

Ik ben als assistent ontwerper onderdeel van FACET.

LinkedIn

Er is nog een plekje vrij!

FACET groeit!

Daarom zijn altijd op zoek naar versterking van ons team met leergierige en enthousiaste mensen, die met ons aan uitdagende projecten willen werken. Is dit wat jij wilt, bekijk dan hier onze actuele vacatures.

 

Bekijk vacatures

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op!

FACET architecten & adviseurs BV – Ruimtedenkers in Recreatie

Bloemenweg 5   |   7011 AH Gaanderen | 0315 – 237 075   |   info@facet-aa.nl

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.