FACET

Recreëren is honderd procent vrijetijdsbesteding. De recreant wil zich vermaken, de batterij opladen en genieten. Het ultieme vakantiegevoel is echter voor iedereen anders. Voor Facet is dit vanzelfsprekend. Als geen ander begrijpen wij dat ieder individu uniek is. En dat iedereen verschillende waardes hecht aan beleving en aan zijn/haar omgeving.

 

Met behulp van het doelgroep-/segmentatiemodel ‘Leisure Leefstijlen’ ontwikkelen wij heldere, recreatieve concepten. Deze vertalen we naar gefundeerde, slimme ontwerpen. Zowel voor gebouwen als voor recreatieparken als geheel.

 

Vooral het meedenken met de recreatieondernemer over zijn visie op de toekomst (nieuwe verdienmodellen, lokale samenwerkingsverbanden, etc) en de ruimtelijke vertaling van het recreatieconcept, zijn de meerwaardes die FACET biedt.

Lees meer

Bob Kettering

Als doel heb ik, mijn kennis in recreatie zo breed mogelijk inzetten. Het aandragen van duurzame oplossingen die opdrachtgevers echt vooruit helpen vind ik belangrijk. Open, duurzame en transparante samenwerkingen zijn voor mij van groot belang voor een juiste advisering.

 

Ik ben adviseur en samen met Johan eigenaar van FACET.

Linkedin

Johan Drenth

Nieuwe ontwikkelingen signaleren, vooruit kijken, uitzoomen en onderzoeken wat nodig en relevant is voor uw vraag. Dit is waar mijn passie ligt. Verrassen en inspireren met creatieve, functionele concepten en ontwerpen. Toekomstgericht, strategisch en doelgroepgericht.

 

Ik ben architect en samen met Bob eigenaar van FACET.

Linkedin

Tamara Remus

Recreatiegebieden en leefruimten moeten, naar mijn mening, ontstaan door verfijnde constructie en gericht materiaalgebruik. Met bewuste ingrepen in de omgeving of in/aan gebouwen, is het mijn doel om op de bestaande kwaliteiten verder voort te bouwen en deze te verbeteren

 

Ik ben als bouwkundig ontwerper onderdeel van FACET.

Linkedin

Amanda Diepenmaat

Mijn fascinatie voor de natuur speelt een belangrijke rol. Ik ontwerp graag vanuit de omgeving om op die manier tot een uniek ontwerp te komen, dat alleen voor die aangewezen locatie passend is.

 

Ik ben als assistent ontwerper onderdeel van FACET.

Linkedin

 

Sanne Gerrits

Ik heb de ambitie om een ondernemer te ondersteunen, adviseren en inspireren bij het vertalen van de dynamiek in de toeristische en recreatieve sector naar toekomstbestendige concepten en hierbij rekening te houden met actuele trends en ontwikkelingen en de match van leefstijlen tussen de ondernemer, zijn onderneming en de doelgroep.

 

Ik ben als adviseur / onderzoeker onderdeel van FACET.

Linkedin

Werken bij FACET?

FACET architecten & adviseurs is een jong, creatief en enthousiast bureau in de architectuur, ontwikkeling, en beheer van vastgoed. Wij werken voor een divers pallet aan opdrachtgevers. Voor werknemers en stagiaires bieden wij een uitdagende werk- en leeromgeving. We hebben een platte organisatie, waarbij iedereen een volwaardig onderdeel is van ons team. Wil jij werken bij FACET, bekijk dan hier onze actuele vacatures.

Bekijk vacatures

 

Over Facet

FACET architecten & adviseurs is een breed werkend bureau. Niet alleen maken we ontwerpen voor uw park of gebouwen. Maar ook ondersteunen we u de visie en strategie voor de toekomst van uw park op het gebied van RECREATIEVE en RUIMTELIJKE BELEVING. Van recreatief concept tot de ruimtelijke vertaling naar de fysieke terreinindeling of gebouwontwerp.

 

Concreet vervaardigen we toekomstvisies, terreinindelingsplannen, ontwerpen voor uw gebouw en onderhoudsplannen. Wij begeleiden gemeentelijke procedures, zoals wijziging bestemmingsplan of vergunningstrajecten. En wij coachen individuele ondernemers met als doel het bedrijf voor de toekomst sterker te positioneren binnen hun eigen doelgroep.

 

We zijn dé specialist in de toeristische en recreatieve sector. En als TOP-adviseur van RECRON doen wij onze best om de branche(-organisatie) als geheel te ondersteunen en te voeden met nieuwe ideeën voor een gezonde toekomst. Wij houden inspirerende lezingen en ondersteunen de interne organisatie.

Lees meer