FACET

Bob Kettering

Als doel heb ik, mijn kennis in recreatie zo breed mogelijk inzetten. Het aandragen van duurzame oplossingen die opdrachtgevers echt vooruit helpen vind ik belangrijk. Open, duurzame en transparante samenwerkingen zijn voor mij van groot belang voor een juiste advisering.

 

Ik ben adviseur en samen met Johan eigenaar van FACET.

Linkedin

Johan Drenth

Nieuwe ontwikkelingen signaleren, vooruit kijken, uitzoomen en onderzoeken wat nodig en relevant is voor uw vraag. Dit is waar mijn passie ligt. Verrassen en inspireren met creatieve, functionele concepten en ontwerpen. Toekomstgericht, strategisch en doelgroepgericht.

 

Ik ben architect en samen met Bob eigenaar van FACET.

Linkedin

Annemiek Schepers

In ieder ontwerp streef ik er naar een zinnenprikkelend ontwerp te maken, een ontwerp dat leidt tot een plek waar je graag wil zijn en waar je graag terug zou willen komen. Een plek die sprankelend en verrassend aanvoelt en tegelijkertijd heel logisch, duurzaam en verantwoord is.

 

Ik ben als (project)architect onderdeel van FACET.

Linkedin

Sanne Gerrits

Ik heb de ambitie om een ondernemer te ondersteunen, adviseren en inspireren bij het vertalen van de dynamiek in de toeristische en recreatieve sector naar toekomstbestendige concepten en hierbij rekening te houden met actuele trends en ontwikkelingen en de match van leefstijlen tussen de ondernemer, zijn onderneming en de doelgroep.

 

Ik ben als adviseur / onderzoeker onderdeel van FACET.

Linkedin

Martijn Kaandorp

De impact van gebouwen op het welzijn van de gebruiker is enorm, Ik zie het dan ook als uitdaging om gedurende het gehele proces (van schets tot detail) de gebruiker centraal te stellen en met zorg de behoeftes van de gebruiker te vertalen naar een concreet gebouw.

 

 

Ik ben als assistent ontwerper onderdeel van FACET.

Linkedin

Amanda Diepenmaat

Mijn fascinatie voor de natuur speelt een belangrijke rol. Ik ontwerp graag vanuit de omgeving om op die manier tot een uniek ontwerp te komen, dat alleen voor die aangewezen locatie passend is.

 

Ik ben als assistent ontwerper onderdeel van FACET.

Linkedin

 

Dirk van de Lockand

Architectuur heeft een sterke invloed op ons geluksgevoel. Het is een verhaal vertaald in massa en ruimte. Met oog voor menselijke maat wil ik techniek en kunst samen laten komen en dat geluk prikkelen.

 

Ik ben als assistent ontwerper onderdeel van FACET.

Linkedin

Er is nog een plekje vrij!

FACET groeit!

Daarom zijn altijd op zoek naar versterking van ons team met leergierige en enthousiaste mensen, die met ons aan uitdagende projecten willen werken. Is dit wat jij wilt, bekijk dan hier onze actuele vacatures.

 

Bekijk vacatures

Over Facet

FACET | Ruimtedenkers in recreatie is een breed werkend bureau. Niet alleen maken we ontwerpen voor uw park of gebouwen. Maar ook ondersteunen we u de visie en strategie voor de toekomst van uw park op het gebied van RECREATIEVE en RUIMTELIJKE BELEVING. Van recreatief concept tot de ruimtelijke vertaling naar de fysieke terreinindeling of gebouwontwerp.

 

Concreet vervaardigen we toekomstvisies, terreinindelingsplannen, ontwerpen voor uw gebouw en onderhoudsplannen. Wij begeleiden gemeentelijke procedures, zoals wijziging bestemmingsplan of vergunningstrajecten. En wij coachen individuele ondernemers met als doel het bedrijf voor de toekomst sterker te positioneren binnen hun eigen doelgroep.

 

RECRON topadviseur

We zijn dé specialist in de toeristische en recreatieve sector. En als TOP-adviseur van RECRON doen wij onze best om de branche(-organisatie) als geheel te ondersteunen en te voeden met nieuwe ideeën voor een gezonde toekomst. Wij houden inspirerende lezingen en ondersteunen de interne organisatie.

Lees meer